Spannend Met al je Gajes in de Bajes arrangement in Overijssel

Bij dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is inbegrepen:

  • Een warme consumptie
  • Prison Break Paasloo
  • Een keuze uit: een barbecue, high beer of wine, High tea, brunch of 3-gangen diner
  • Programma duur ongeveer 3,5 uur

Prijs: € 45,00 p.p. en is te boeken vanaf 6 personen.
Bij 3 personen 65,00 p.p.
Bij 4 personen 55,00 p.p.
Bij 5 personen 50,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Gevangenis opstand € 7,50 p.p.
  • Gevangenis denksport € 7,50 p.p.
  • Moorddiner € 15,00 p.p.

De prijzen van dit spannende Met al je Gajes in de Bajes arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Met al je Gajes in de Bajes

Welk duo/trio weet als eerste te ontsnappen uit de gevangenisbus van Prison Break Paasloo? Lukt het u in een onbewaakt moment uit de bus te komen en u te melden op de plek waar de handlangers u komen ophalen?

Ga nu deze uitdaging aan met uw gezamenlijke huishouding of speel in twee of drietallen tegen elkaar. In verband met de toenemende criminaliteit heeft Prison Break Paasloo hun detentiecenter speciaal aangepast aan kleinere criminele groepen.

Programmavoorbeeld

Dit arrangement is op meerdere tijdstippen te beginnen en bestaat uit onderstaand programma. 

De uitdaging begint met koffie/thee, waarna de cipiers uw samenzijn bruut komen onderbreken. Nadat u voorzien bent van passende kledij (coronaproof), wordt u opgesloten in onze gevangenisbus. Vanaf dat moment heeft u 90 minuten de tijd (120 minuten).

Na afloop kunt u uw vrijheid vieren tijdens een barbecue, high beer of wine, high tea, brunch of 3-gangen diner (90 minuten).

Genieten in de Weerribben

  Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

  Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.