Sieraden maken met uitgebreide high tea in Enkhuizen - Vriendinnenuitje

Vriendinnenuitje in Hanzestad Enkhuizen

Tijdens een leuke en gezellige workshop echte Zilveren sieraden maken genieten van een uitgebreide high tea. De workshop sieraden maken kan op onze locatie in het centrum alleen geboekt worden in combinatie met de high tea. Heeft u zelf een locatie of kan het bij u thuis, is het mogelijk om de workshop los te boeken.

High tea in Enkhuizen

Samen met vrienden, familie of collega's genieten van een eigentijdse high tea.

Aangepast aan het seizoen serveren we in drie gangen sandwiches met carpaccio, gerookte kipfilet, tonijnsalade en gerookte zalm, quiche, huisgemaakte scones met lemon curd en slagroom, tenslotte allerlei heerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Het zal u aan weinig ontbreken. De thee kunt u van onze theekaart kiezen. Bij ontvangst serveren wij u een glas Kir Royal.Prijs per persoon: €23,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2

Workshop zilveren sieraden maken op locatie

Niet bekend met edelsmeden en werken met zilver? Dit is een unieke workshop die in heel Nederland geboekt kan worden. Techniek wordt waar nodig besproken, maar het spelen met zilver staat centraal. Wij gaan vooral voor het plezier met elkaar, maar er wordt ook zeker veel geleerd en u gaat naar huis met een prachtig sieraad. Op verrassende wijze ontstaan namelijk de mooiste sieraden.
Prijs per persoon: €65,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Enkhuizen. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Enkhuizen

In de meest oostelijke punt van de regio ligt Enkhuizen dat de welvaart te danken heeft aan de Zuiderzee in de Gouden Eeuw. In het monumentale centrum is nog steeds veel terug te vinden dat herinnert aan de VOC periode, zoals de 16e eeuwse Drommedaris. Naast de historische binnenstad, toont ook het Zuiderzeemuseum een beeld van het leven en verleden aan zee.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Enkhuizen met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Een echte watergemeente.De watersporter vindt in Enkhuizen moderne jachthavens met alle voorzieningen, hij kan zijn jacht zelfs aanleggen in de oude stad. Rondom Enkhuizen is veel natuur, water en cultuur, voor ieder wat wils.