Rondvaart van Emmerich naar Rees met uitstap in Rees om de stad te voet of op de fiets te ontdekken

Bij deze rondvaart van Emmerich naar Rees is inbegrepen:

  • Rondvaart vanuit Emmerich naar Rees
  • U vaart om 12:00 uur vanuit Emmerich naar Rees en om 14:00 uur vaart u weer terug vanuit Rees naar Emmerich

Prijs: € 14,00 p.p. 

   • Kinderen tussen 4 en 14 jaar betalen € 7,00 p.p.
   • Optioneel fiets huren: € 1,50 per fiets

Interesse in een groepsrondvaart? Wij maken graag een offerte op maat.

Deze rondvaart is alleen te reserveren op een dinsdag.
Geef bij uw reservering aan op welke dag en hoe laat u wenst te varen en als er kinderen meegaan wat de leeftijden van de kinderen zijn.

IN 2023 WORDT DEZE RONDVAART NIET MEER GEVAREN.

Bezoek 2 Duitse steden

Vanuit Emmerich vaart u naar Rees. In Rees gaat u van boord om de stad te voet of per fiets te ontdekken. Vergeet een bezoekje aan de Rijnpromenade niet waar u ook heerlijk aan het water kunt zitten. Na een middagje Rees vaart u weer terug naar Emmerich. Een heerlijk dagje uit bij onze Oosterburen.

Stap aan boord van het gastvrije passagiersschip

Laat uw gedachten afdwalen tijdens de rondvaart en snuif de frisse Rijnlucht op. Op beide passagiersschepen is dit mogelijk. 

Geniet bij mooi weer op het bovendek van het prachtige landschap. Mocht het regenen dan kunt u plaatsnemen in de gezellige salon. Vanuit de salon heeft u een optimaal uitzicht over de Duitse wateren door de grote panoramische ramen. 

Vaardata

Het gehele jaar kunt u samen met een groep vrienden of familie een rondvaart maken over de Duitse wateren.

Het schip vaart allen op een dinsdag om 12:00 uur vanuit Emmerich en u komt dan om 13.15 uur aan in Rees. Daar heeft u de tijd om de stad te verkennen. Om 14:00 uur vaart u vanuit Rees weer terug naar Emmerich waar u om 14.45 uur weer aankomt.

Deze rondvaart is alleen te reserveren op een dinsdag.
Geef bij uw reservering aan op welke dag en hoe laat u wenst te varen en als er kinderen meegaan wat de leeftijden van de kinderen zijn.

8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Super alleen de tijd in Rees is te kort

Anoniem

8

Het was een heerlijke rondvaart tocht van Emmerich naar Rees. Echt genoten boven op het dek met volop zon ☀️. Aangekomen in Rees….jammer dat we niet veel langer konden genieten aan wal. Hooguit bleef er maar 35 à 40 minuten over om te wandelen en dat was wel erg krap. Aangezien er veel oudere mensen waren en sommigen ook slecht ter been. We zullen zeker weer meegaan met de rondvaart, mits er een veel langere pauze aan wal georganiseerd kan worden!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Welkom aan boord

Snuif de Rijnlucht op en laat uw gedachten afdwalen. Op het passagiersschip 'Stadt Rees' en het passagiersschip 'Germania' kunt u dit doen. 


Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek, maar zelfs in de regen zult u uw voeten niet nat maken. In de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden.

Gastvrijheid staat op nummer 1

Uw welzijn is onze topprioriteit, omdat onze medewerkers uitstekende gastvrijheid bieden. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake. Aan boord vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak.

Iets te vieren?

Bereikt u binnenkort een speciale leeftijd of heeft u een jubileum te vieren? Stap aan boord en laat u over de Rijn rijden door de kapitein. Aan boord kunt u genieten van lekker eten, sprankelende drankjes en geweldige muziek. 


Voor elke gelegenheid bieden wij het juiste aanbod aan. Een kleurrijk boeket van mogelijkheden wordt geboden door verschillende DJ's, muziekgroepen en cateraars. Geef uw wensen en ideeën door en er wordt gezorgd voor een passende invulling. 


Wilt u uw medewerkers verrassen? Maak een rondvaart over de Rijn en vier feest op het schip. Op het schip kunnen maximaal 250 gasten plaatsnemen. De zorg voor uw medewerkers of zakenpartners wordt uit handen genomen. 

Geef elkaar het JA-woord op de boot

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak samen met uw gezelschap er een onvergetelijke dag van op het water. 


U en uw gezelschap worden meegevoerd in de haven van het huwelijk en in het bijzijn van uw dierbaren kunnen jullie in een prachtige ambiance elkaar het ja-woord geven. Op het schip kan alleen de huwelijksceremonie plaatsvinden, maar op het schip kan ook gefeest worden. In de salon kunt u met maximaal 120 gasten plaatsnemen. Op het terras kan de huwelijksdans plaatsvinden onder de blote hemel.