Met een luxe sloep door de Amsterdamse grachten - genieten vanaf het water

Bij dit Sloep varen arrangement in Amsterdam is inbegrepen:

  • 2 Uur lang varen in een luxe sloep (voor groepen van 10 tot maar liefst 52 personen)
  • Eigen route of verrassingsroute
  • Schipper
  • Voor- of terugvaartkosten

Prijs: € 395,00 per vaart.

Drankenpakket (onbeperkt bier, wijn, prosecco en fris) kunt u bijboeken voor € 7,50 per persoon per uur. 

Uitbreidingsmogelijkheden

  • 1 extra uur varen: € 145,00 per vaart
  • Silent Disco: € 3,50 p.p.
  • Silent Disco, DJ en draaitafels: € 350,00 per vaart
  • Hapjes, BBQ, tapas, saté en andere etenswaren: vraag gerust naar de mogelijkheden

De prijs van dit Sloep varen arrangement in Amsterdam is geldig tot 31 december 2024.

Varen in een luxe en trendy sloep

Beleef Amsterdam op een unieke manier vanaf het water door deze luxe en trendy sloep te huren! Verken de Amsterdamse grachten en de prachtige omgeving en laat je verrassen door de schipper die je tijdens een rondvaart de mooiste plekjes van Amsterdam kan laten zien.
De elektrische stijlvolle oranje sloep is voorzien van alle luxe en gemakken en beschikt over een overdekt toilet. De sloep biedt ruimte aan groepen van 10 tot maar liefst 52 personen; ideaal voor een rondvaart bij een verjaardag, familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Hou je van muziek tijdens het varen? Op deze boot kan je je eigen muziek meenemen, een DJ plaatjes laten draaien en zelfs een silent disco boeken!

De Amsterdamse grachten

Amsterdam is misschien wel het allermooist vanaf het water, de historische binnenstad kenmerkt zich door de vele grachten en wordt omringd door mooie waterwegen. De stad leent zich dan ook uitstekend voor boottochten. Tijdens een rondvaart kun je uiteraard de grachten verkennen maar ook het IJ en de Amstel bevaren.

Met de boot kom je onvermijdelijk langs toeristische trekpleisters. Hierbij kun je onder meer denken aan het Rijksmuseum, het Centraal Station, het Anne Frankhuis, de 9 straatjes en het redlight district. Genoeg mogelijkheden om een prachtige vaarroute samen te stellen!

Onbeperkt drankjes & mogelijkheid voor hapjes of diner

Bij het huren van een boot horen natuurlijk hapjes en drankjes. U kunt een drankenarrangement bijboeken voor € 7,50 per persoon per uur, hierbij krijgt u onbeperkt bier, wijn, prosecco en fris. Ook is er de mogelijkheid om hapjes of een diner bij te boeken, vraag gerust naar de mogelijkheden!
Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee? Ook dat is geen probleem. Er wordt geen kurkengeld in rekening gebracht.

Overal in Amsterdam opstappen

De opstapplaatsen zijn heel flexibel. Opstappen kan namelijk in overleg op elk gewenste plek in Amsterdam. Er worden geen voor- en terugvaart kosten berekend.

Eigen muziek, DJ of Silent Disco

Een boottocht door en rondom Amsterdam met muziek? Dat kan! Neem je eigen muziek mee of boek bij een DJ die de lekkerste plaatjes voor je draait en een Silent Disco!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Ontdek Amsterdam op een sloep

Amsterdam is misschien wel het allermooist vanaf het water, de historische binnenstad kenmerkt zich door de vele grachten en wordt omringd door mooie waterwegen. De stad leent zich dan ook uitstekend voor boottochten. Tijdens een rondvaart kun je uiteraard de grachten verkennen maar ook het IJ en de Amstel bevaren.

Goed om te weten

 • Opstappen kan in overleg op elk gewenste plek in Amsterdam. Er worden geen voor- en terugvaart kosten berekend.
 • Slecht weer? Geen probleem! De luxe sloep NOMAG is voorzien van een losse overkapping. Mocht het gaan regenen of heel hard of koud waaien kunnen wij overdekt varen.
 • Elektrische sloep biedt ruimte aan 10 tot maar liefst 52 personen

Wat is er te zien?

In Amsterdam zijn er vele bezienswaardigheden die vanaf het water zijn te bewonderen. Populaire vaarroutes leiden onder meer langs het Scheepvaartmuseum, De Magere Brug, Het IJ en natuurlijk de Zeventiende-eeuwse grachtengordel.

Eigen route bepalen of liever verrast worden?

Heb je zelf een route in gedachten of wil je je laten verrassen? Geef dit dan aan bij onze kapiteins. Zij kennen de leukste plekjes in Amsterdam en kunnen een op maat gemaakte route voor je samenstellen. Opstappen kan, in overleg, op elk gewenste plek in Amsterdam.