High Tea en 2 uur durende Rondvaart - Varen op de Dommel om de stad Den Bosch

Bij deze Rondvaart om Den Bosch met High tea is inbegrepen:

  • Ontvangst met heerlijk glaasje bubbels
  • 2 Uur durende rondvaart over De Dommel
  • High tea bestaande uit verschillende zoete en hartige hapjes
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens de gehele vaart

Prijs: € 37,50 p.p.

De tocht duurt 2 uur. Opstapplaats is St. Janssingel. 

Dit programma is te boeken vanaf 20 personen. U vaart dan ook privé met uw gezelschap. Geeft uw voorkeurstijd door dan kunnen we kijken of het beschikbaar is. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Rondvaart met high tea door Den Bosch - 2 uur durend programma

In 2 uur tijd nemen we u mee naar de mooiste plekken op het water. Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijk glaasje bubbels en daarna kunt u genieten van 4 heerlijke mini-sandwiches. Sandwiches met gerookte zalm, filet american, gezond en kip kerry. Geniet daarnaast van scones met clotted cream, een mini soepje van de dag, gamba's in filodeeg met dip, mini donuts, brouwnies en petit four. Uiteraard hoort bij deze high tea vaart onbeperkt thee of koffie.

Rondvaart Den Bosch

  Elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel. Tijdens deze rondvaart van 2 uur kunt u genieten van een heerlijke high tea met verschillende lekkere zoete en hartige hapjes. 

Wanneer?

De tocht is het gehele jaar door te boeken vanaf minimaal 20 personen. 
Geef uw voorkeurstijd aan dan kunnen we kijken of het beschikbaar is. U vaart privé met uw gezelschap. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

DenBoschSpecialist.nl

Varende Feestjes vanuit Den Bosch

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten. Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Zuid Willemsvaart in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met Bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment aan boord verzorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop Bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.


De dagtocht gaat naar Heusden waarbij we 2 uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.


De 4 sluizen tocht is een mooie vaartocht die over de oude en nieuwe waterwegen gaat. Een aanrader om in de zomer alleen op één van de geplande datums, of als groep prive te boeken.


Een van de best lopende arrangementen is onze Bourgondische rondvaart , waarbij u een rondvaart maakt op het einde van de middag en vervolgens in een restaurant een heerlijk diner gebruikt. Aan boord zijn 2 consumpties al inclusief!

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel en de Zuid Willemsvaart. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, op 14 minuten loop afstand van de grote St. Jan.


De dagtochten vanaf de Zuid Willemsvaart. Dit is aan de rand van de vesting nabij de Citadel.  


Beide opstapplaatsen zijn rolstoeltoegankelijk. 


Parkeren kan in de Transferiums en in parkeergarages die op loopafstand van de opstapplaatsen zijn.

Overige informatie


 • Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.

 • Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.

 • Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.

 • U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.

 • Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.

 • Onze schepen de Jeronimus Bosch en de Ouwe Dirk zijn aangepast voor rolstoelen.