Gezinsuitje in Zonnig Giethoorn - Fietsen, Varen en Picknicken

Bij dit Gezinsuitje in zonnig Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 uur fluistervaren met uw eigen gezelschap
  • Goed gevulde picknick in een boerenzakdoek
  • Huur fietsen

  Prijs: € 48,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen
  € 40,50 p.p. op basis van 3 personen
  € 36,00 p.p. op basis van 4 personen of meer

  Kinderen tot 3 jaar zijn gratis en betalen op basis van verbruik.
  Het is ook mogelijk een luxe picknick te reserveren voor een meerprijs van € 10,00 p.p.

  De prijs van dit Gezinsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Genieten in Giethoorn

Lekker met uw gezin een dagje Giethoorn ontdekken? Dan hebben we een leuk arrangement voor u samengesteld waarbij u samen heerlijk kunt genieten van Hollands Venetie. Varen in een fluisterbootje en aansluitend fietsen in de omgeving. Voor onderweg krijgt u een picknick mee in een boerenzakdoek die u op een rustig plekje kunt nuttigen.

Programma dagje uit in Giethoorn

10:30 tot 12:30 uur Fluistervaren alleen met uw eigen gezelschap in een bootje
12:00 tot 16:00 uur Gebruik huurfietsen inclusief picknick voor onderweg. De picknick kan worden afgehaald bij het restaurant en is verpakt in een boerenzakdoek.

Giethoorn - Waterdorp

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Teunissen

7

Leuk gezinsuitje: varen, fietsen, picknicken. Hartelijk ontvangen bij restaurant en doorverwezen naar boorverhuur. Bij beide lokaties helaas geen mogelijkheid voor toiletgebruik vanwege corona maatregelen. Bootje was ok, basic, geen zitkussens (stond wel vermeld op website). Bij restaurant fietsen en picknick opgehaald. Picknick was lekker, goed verzorgd en ruim voldoende. Fietsen waren goed van kwaliteit maar voor de kinderen ondanks contact vooraf toch de verkeerde maat (te groot) dat gaf tijdens fietsen toch gedoe. Verder prima dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.